»
»
»
Witvast Боя за засенчване на оранжерии
Witvast Боя за засенчване на оранжерии
Опаковка: Торби 25 кг.

Защита от слънчевата светлина и топлина за оранжерии и парници.

Постепенна деградация: не е необходимо почистване Не уврежда найлона на вашата оранжерия Не запушва моторни и ръчни пръскачки при нанасяне на продукта Няма вредни за околната среда съставки Боята за засенчване на холандската фирма Houweling е професионален засенчващ агент за найлонови и стъклени оранжерии, както и за поликарбонатни плоскости. Тя предлага лесен и гъвкав начин за защита на растенията от прекомерна слънчева светлина. Лесна е за нанасяне и не предизвиква запушване при пръскане с моторна или ръчна пръскачка. Устойчивостта и степента на засенчване могат да се променят според вашите нужди.

Състав:

Основната съставка е калциев карбонат с допълнителни добавки за прилепване. Продукта представлява прахообразно вещество, което се разрежда с вода, за да се получи желаната смес. Дозировка и разреждане:

Обичайната доза за разреждане на Witvast е 25 кг./100л вода. Така полученият 115л. разтвор е достатъчен за покриване на около 1000 кв.м. за 2,5 - 3 месеца при засенчване 70%-80%. Добавянето на повече вода ще доведе до покриването на по-голяма площ, но времетраенето ще бъде по-кратко и процента на засенчване по-нисък. Може да използвате долната таблица за определяне на необходимото количество вода и агент за постигане на желаният от Вас резултат:

25 кг Witvast + 100л вода - 70%-80% засенчване за 2,5 - 3 месеца

25 кг Witvast + 150л вода - 50%-60% засенчване за 1,5 – 2,5 месеца

25 кг Witvast + 200л вода - 40%-50% засенчване за 1 - 1,5 месеца

Сезонни оферти

Carpel F1
Eterei F1
Matissimo F1
Denali F1
Camaro F1
Ariadni F1
SV0102PP F1
Ton Ton F1

Оферти

Witvast Боя за засенчване на оранжерии
Natupol Standart
Isonet T
Tutasan Trap